mandag 17. mars 2014

Gult er kult!

….har fått dilla igjen! Herlig! Har satt hele stua på hodet og malt for harde livet. Trengte en forandring rett og slett, gjøre leiligheten litt mer til min.

Så turen gikk til Clas Ohlson og malingskampanjen de nettopp hadde (og kanskje har ennå) og fant maling som jeg tenkte kunne passe.

Interiørbladene er fulle av kombinsjonen gult og grått for tiden, og jeg kjenner jeg er blitt bitt av basillen: GULT ER FAKTISK KULT og kan piffe opp en leilighet ganske mye :-)

Her er bare noen eksempler på det:

Den brune klappstolen min ble malt gult og jeg sydde en puten i grått stoff fra restebordet på Stoff og Stil i Hillevåg. Som en prikk over i'en fikk den en gul knapp i midten og en traktor.Det ble faktisk nok stoff til å lage noen flere puter også. 
Det ble faktisk nok stoff til å lage noen flere puter også. 

Dersom noen er interessert så syr jeg disse putene på bestilling, 300,- pr. stykk. Ta kontakt så kan vi komme frem til et bra design! 


Kanskje du er inspirert? Kanskje noen gule detaljer kan passe inn i din leilighet?  Heng i, det er alltid mulig å forandre på det :-) 


Klemmer fra Wibi


3 kommentarer:

 1. Flotte puter! Hvordan syr du de på slutten, glidelås? Jeg har sydd til barna nå, men de sydde jeg helt igjen med nål og tråd på slutten. Ikke direkte stuepent.
  Gult er kult:D Friskt og deilig!
  Gubben bestemte seg for noen uker siden at RØDT det var stilen i stua, så nå har vi rødt stueteppe. At ikke gubber kan holde seg i garasjen altså:P
  -Og det har akkurat vært jul....

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Martine! Jeg må innrømme at på disse putene tok jeg det enkle versjonen. Sydde rett og slett bare igjen det siste hullet med gul tråd, slik at det ble en detalj til ;-)
   Rødt er jo fantastisk det også! Har en rød skinnstol i stua også, det skaper litt liv:-)

   Slett
 2. Takk for det, Martine! Jeg må innrømme at på disse putene tok jeg det enkle versjonen. Sydde rett og slett bare igjen det siste hullet med gul tråd, slik at det ble en detalj til ;-)
  Rødt er jo fantastisk det også! Har en rød skinnstol i stua også, det skaper litt liv:-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...