lørdag 6. august 2011

Den Magiske Hatten

Den magiske hatten er en barneoperaforestilling jeg har vært med å lage sammen med to kollegaer. Vi har selv skrevet manus og laget nye tekster til flere forskjellige operaarier som vi syntes passet inn i handlingen. Vi startet arbeidet høsten 2010 og kunne vise frem et endelig resultat i juni 2011 :-)

Med ingen økonomisk støtte til produksjonen måtte vi gjøre ting på rimeligst mulig måte og vi har malt, snekret og sydd alle rekvisitter og kulisser selv. Mye skjedd litt i hurten og sturten.Hånddukken Kermit the Frog ble til av et grønt sjal og en grønn heklet bikini kjøpt på Fretex.


Mini-comboyhatt laget av dobbel fliselin og stålstreng.Hovedpersonen i forestillingen ble til av en svart bossbøtte fra Europris. Den trakk jeg med filt og jeg fikk satt på en brem av papp. Siden jeg visste hatten ville få hard medfart forsterket jeg bremmen med strimler av glassfiber.


Kanskje jeg skal fortelle litt om barneoperaen.
DEN MAGISKE HATTEN

Den handler om venninnen Hermine og Rose og katten Mozart. De finner en magisk hatt og vi følger dem gjennom en spennende reise gjennom fantasi, glede og et vennskap som settes på prøve. Hva gjør man dersom man finner en magisk hatt? De morsomste ting kan skje og man kan drømme seg bort i fantasiens verden!

Kanskje blir forestillingen satt opp et sted i nærheten av der DU er! Da er det bare å ta med seg barna og kose seg:-) 

1 kommentar:

  1. Fortell!! Vi vil veldig gjerne se denne forestillingen. Synniva elsker jo teater,

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...