tirsdag 27. mars 2012

Snart påskeferie...

...det er sikkert mange der ute som lengter etter påskeferie. Jeg tror ikke jeg er alene om det følelsen....kvikklunsj, appelsin, kakao, ski,  hytte....påskeingredienser. De siste årene har faktisk påsken min vært på hytta ved sjøen. Det er faktisk ikke så verst det heller. Lange frokoster, krimbok og påskelabyrint. Ingenting er som ha en lang deilig frokost (med egg og ansjos, selvsagt) og påskelabyrint på radioen. Diskusjonen kan gå hett for seg rundt bordet da! Enda bedre er det å sitte foran peisen (som er tent til tross for mildvær...) med en god krim og ullteppet godt tullet rundt seg. Det er påske det!

Kanskje du skal på fjellet i påsken? Jeg fant noe garn som jeg tenkte kunne passe godt som en fresht pannebånd til å dekke ørene med i påskefjellet eller på tur i skog og mark.Jeg får lyst til å si god påske til tross for at det er nesten en uke til. 

Håper dere alle har hatt en god mandag! 

Klem fra Wibi


3 kommentarer:

  1. Tilfeldigheter førte meg til bloggen din... Fint pannebånd, og flotte bilder fra Italia. Jeg bor i Spania jeg, nærmere bestemt Mallorca, og jeg liker også å hekle.

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du tok turen innom:-) tusen takk for de fine ordene!
    Hekleklem fra Wibi

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...