tirsdag 28. februar 2012

GIVEAWAY og...

...over 1000 besøkende er en veldig bra kombinasjon og fantastisk god grunn til å feire!! Og det gjøre jeg med å arrangere min første GIVEAWAY. Så kjekt!!! Tenkte det ville være kjekt å ha Divertimento-hjerter som min første Giveaway-gave.
Jeg vil trekke en vinner som får tre søte Divertimento-hjerter som premie. Det er bare å ta lodd og hjertene kan bli dine :-) De er fine å pynte i hjemmet med, de kan gis til en god venn eller rett og slett være en liten gave til deg selv.For de som ikke har vært med på en Giveaway før fungerer den på følgende måte. For å delta tar du lodd og de tar du på denne måten:
1.lodd for å være følger hos meg
1.lodd for å legge igjen kommentar på dette innlegget
2.lodd for å legge ut link til min blogg på bloggsiden din.

Skriv hvor mange lodd du tar og dersom du ikke har blogg, må du legge igjen mailadressen din. Sjansen for å vinne blir større jo flere lodd du tar :-)

Lykke til!

Jeg trekker en vinner 13.mars


Klem fra Wibi5 kommentarer:

 1. Selv om jeg har vært her inne og tittet flere ganger i det siste, har jeg faktisk helt klart å overse din giveaway! Men nå...:-) Da blir det vel 4 lodd til meg:-)

  SvarSlett
 2. Hei! Eg kom over bloggen din via pigesind:) Kjempefin blogg og no slenger eg meg på giveawayen din:) kjempesøte hjerter! Eg trekker to lodd. Hilsen Sigrid.

  SvarSlett
 3. Jeg og kom over bloggen din via pigesind, godt var det! Jeg er veldig glad i å hekle men ikke så vilt god som deg, så moesomt å lese hvordan du bare plukker opp inspirasjon og lager det du vil :) herlig :) to lodd på meg :)

  SvarSlett
 4. Så kjekt at dere var med i trekningen av min første Giveaway:-) Den heldige vinneren denne gang ble Joni(Pigesind). Gratulerer!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg!!
  Er visst akkurat for sein ute.....
  Ja,ja..Hjertene var kjempefine, forresten!
  Legger meg uansett som følger! Kommer på besøk igjen!
  Stikk gjerne innom meg og ta noen lodd, jeg har en liten blogg-basar på gang!!
  Fin morgendag til deg!!

  Klem Fru Samuelsen:-)))

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...